Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 02:17
Головна » 2012 » Серпень » 9 » 12 гра 12 серпня о 12:00
08:13
12 гра 12 серпня о 12:00

ВІП-Ліга оголошує про намір провести вже цієї неділі чергову гру Чемпіонату. Отож 12 серпня о 12:00 розпочнеться 12 гра нашого змагання. Місце проведення зараз активно обговорюється. Це може бути або актовий зал ЗОШ №2 або ж кафе «Ліга Чемпіонів».

А тепер стосовно самої гри. Авторами пакету питань буде команда «Позитив Піпл». Вони ж, до слова, вестимуть гру. («ЧеГалари» планують зіграти разом з усіма).

Після гри Чернівецька команда «ТомаГавк» підготувала сюрприз. Вони проведуть кастинг щодо набору гравців у нову команду під назвою «ТелеПростір». Кастинг молодих і амбіційних знавців буде проводитись у вигляді «свояка». Так що, відновіть в пам’яті всіляку всячину і гайда на гру.

 

Стосовно результатів 11 гри Чемпіонату. Дехто закидає, що немає інформації по грі. Хочу зауважити, що писати особливо не було про що. Ні явка – три команди з Городенки, ні сама результативність не дуже порадували. Навіть не знаю, як зараховувати бали за гру команді «Негуглова Бомба Без Претензій»! Розкидати результат на три команди чи як? Чи записати, як нову команду? Поки що це питання залишається відкритим. Що ж стосується фотографій за гру, то вже найближчим часом вони з’являться на сайті.


Переглядів: 687 | Додав: ale | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]