Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 01:33
Головна » 2012 » Серпень » 12 » 12 гра - СВОЯ ГРА!!!
19:08
12 гра - СВОЯ ГРА!!!

Поки світ із певною ностальгією підводить підсумки 30-тих ювілейних Олімпійських ігор, Городенківщина проводила чергову 12 гру Чемпіонату ВІП-Ліги зі спортивного Що? Де? Коли?

Треба відзначити, що, навіть, серпнева негода у вигляді майже Лондонських прохолодних осадів не завадила справжнім поціновувачам гри Що? Де? Коли? завітати до ЗОШ №2, аби відкрити небувале та поставити нові рекорди!

Для початку – величезне спасибі Чернівецькій команді «ТомаГавк» та Олександру Арійчуку за підготовлене фантастичне шоу «Своя гра». Чудові питання, злагоджена робота всієї команди і ведучого зокрема, порадували всіх присутніх. Гра настільки запалила глядачів, що аж долоні та вуха пекли від «інтелектуального ляскання». Особисто я грав у таку гру вперше. Сподобалось – не те слово, дуже сподобалось. Треба буде спробувати організувати й нам щось таке. Особливо «свиню підсовувати» чи то кота за хвіст тягнути… ну як кому більше подобається. Одним словом – МОЛОДЦІ!

Наступний рекорд поставили глядачі. Цього разу їх було аж п’ятеро!!! І дехто вирішив грати.

Ну, і сама гра ЩДК.

Питання від Бориса Захарченка (він же Стерео Блум) змусили поламати мізки всім командам. Чесно кажучи, навіть не очікував, думав, що буде легше! Аж ні. Борис довів, що вміє вправно зводити не тільки музичні треки, але й смислові елементи у питаннях для Що? Де? Коли? До слова, пакет питань тестували і наші Франківські друзі із команди «Крюк Ворошилова», а тому високу оцінку підготовленій грі дали не тільки ми. Браво!

Голос чарівної ведучої із гуманітарним ухилом від точки «ікс» до «ігрек» забезпечив позитивним настроєм. Ну ще б, Позитив Піпл, все-таки! А ще дуже сподобалась підтримка першого інтернет-магазину в Городенці «Меліус». Сертифікати на придбання товарів у їх магазині для призерів гри – чудова нагода поновити свій комп’ютерний гардероб!

Гра всіх команд була просто чудовою. Результати опублікуємо вже найближчим часом, як тільки Позитив Піпл дадуть заповнену турнірну таблицю.

Ну а всім, хто не зміг побувати на святі інтелекту можемо сказати… шкода! Спробуйте наступного разу!!!


ГРА У СВІТЛИНАХ:\

"ТомаГавк" доводить біля дошки, що це "СВОЯ ГРА"

"Позитивному народу" не до сміху... за хвилину гра, а "пі-джеї" ще не приїхали

квартет "Міленіуму" настроєні оптимістично

"Гугл" знайшов свою гру і... нарешті, своїх гравців:)

"ТомаГавк" із почуттям виконаного обов"язку взявся до перемоги

нові люди на трьох мостах:)

Так не чесно, він супермен!

не знаю, як Вам, а мені гра сподобалась:)))

а це називається - переведення грошей у офф-шори:) (Калинівські рифи)

виглядають справді щасливими після "народної пісні" та "бабиних яєць":)

"ах, "ялинки-дрова", я ж знав це!!!"

і про що вони говорять...?

і знову за парту

рвати, так рвати!!!



Переглядів: 888 | Додав: ale | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]