Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 23.04.2024, 19:43
Головна » 2011 » Грудень » 26 » 25 грудня відбулась фінальна гра Чемпіонату сезону 2011 року
23:00
25 грудня відбулась фінальна гра Чемпіонату сезону 2011 року

Тепер у Городенківщини є ще один привід відсвяткувати таку знаменну дату, як 25 грудня. Разом із католицьким Різдвом на Покуття прийшло свято інтелекту – відбулась фінальна сьома гра Прем’єрного Чемпіонату Городенківського району зі «Що? Де? Коли?» сезону 2011 року.

Завдяки таким меценатам, як Кісілюк Володимир Васильович, Котелко Ганна Дмитрівна, Симчич Василь Васильович, Любов та Мирослав Бандураки, Володимир Богданович Новосельський ВІП-Ліга мала змогу провести на високому, а, головне, цікавому, рівні сьому гру Чемпіонату та нагородити переможців.



кісілюк володимир
Володимир Кісілюк - меценат

керівництво

А за плечима досвід та подарунки...

Попри те, що переможці були все-таки визначені, насправді - всі команди виступили на рівних. Протягом трьох турів команди йшли нога в ногу і явного лідера не було. Як результат - виникла необхідність проведення додаткового бліц-турніру на три запитання для визначення першого та другого місця сезону 2011 року.

У вирішальному двобої за мінімальної різниці в одну правильну відповідь до «Залу слави ВІП-Ліги» увійшла команда «Три мости», як Перший Чемпіон в історії Городенківщини зі спортивного Що? Де? Коли? Не без задоволення Іван Вережак та компанія підняли над своєю головою розумне пернате створіння – символ нашої з Вами гри мудру Сову.

три мости фото фінал

Натюрморт у стилі Іванка Вережака: "Сова на Трьох Мостах" І місце в сезоні 2011 року

агенти впливу

Вони подужали "Фейсбук", вони контролюють "Вконтактах", вони дихають в спину Трьом Мостам: "Агенти впливу" - вІІват

З позиції другої сходинки на п’єдесталі слави на Сову дивились «Агенти впливу». Люди в «капелюхах» незворушно повідомили, що наступного року вони візьмуть реванш і Сова буде там, де і повинна бути – в стінах гімназії імені Крушельницького.

бомба

То їх все-таки було шестеро! "Нейронна бомба" - вибухова краса інтелекту

міленіум

"Міленіум" чекає на свою епоху...

Третє місце здобула окраса нашої Ліги – команда «Нейронна бомба». Хтось думає, що «бомба» здатна тільки на одноразовий вибух. Аж ні! Нейронів ціла мережа.

Ну, і, нарешті, лідер сезону, неодноразовий переможець ігор  Що? Де? Коли? протягом 2011 року - команда «Міленіум». Назва команди навіює щось таке футуристичне, то, хто знає, може її чемпіонство в майбутньому?

 

Що сподобалось: гра всіх команд. Бліц-турнір у виконанні «Агентів впливу» і «Трьох мостів». Торт від Ганни Дмитрівни Котелко та кекси від Галини Музички (команда «Нейронна бомба»). І, звичайно ж, ВІП-тенор Ліги  - Андрій Дармограй.

 торт фото ВІП-ЛІга

А сови бувають смачними... (при зйомках цього фото ні один пернатий птах не постраждав)...

Що не сподобалось: байдужість городенківчан до інтелектуального дійства. Ні оголошення, ні повідомлення через мас-медіа не спромоглись розбудити цікавість людей до гри «Що? Де? Коли?» Тому ВІП-Ліга планує наступного разу долучити до справи найкращого піарщика Києва Леоніда Черновецького із його нескінченими запасами гречки. Кажуть, що ще за часів Ломоносова гречка та березова каша будили в людях тягу до науки.

три мости

Віталій Білик граючий глядач. Вітаємо із Перемогою!!!

 

Наразі, чекаємо свят і бажаємо всім здоров’я, удачі та інтелектуальних здобутків!


Переглядів: 1022 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]