Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 00:31
Головна » 2013 » Лютий » 25 » 345-річчя Магдебурзького права Городенки відзначено потужним інтелектуальним фестом!
11:53
345-річчя Магдебурзького права Городенки відзначено потужним інтелектуальним фестом!

Покутський фестиваль інтелектуального дозвілля, що відбувся  в стінах нашого потужного Палацу Культури, розпочав сезон ігор за участю гостей міста і став ключем, який не тільки гостинно відчиняє міську браму перед інтелектуалами з навколишніх міст, але й заводить механізм розвою міркувального процесу на новий сезон.

У грі взяли участь 8 команд, з яких новачком були шановні гості зі Снятина. Незважаючи на те, що досвіду, як такого, у грі ЩДК у них до цього не було, вони віднайшли у собі сили розділити з городенківською командою «Покутяночки» п’яте  місце. Трохи відстали від них «Три мости» та «Позитив піпл», котрі вимушено грали у меншості, адже їх гравці в цей час досягали успіхів і на республіканських олімпіадах і на Чемпіонаті з лижного фрістайлу.

Знову потішив «ГУГЛ», котрий обрав нову тактику для здобуття перемог. Вітаємо з «бронзовим» (читай - керамічним) ключем та премією!

Великий респект Коломиї, котра на чолі із Миколою Шевченком, без якого ЩДК в Городенці могло б і не бути, знайшов час, та натхнення завітати до нас за почесним «срібним» ключем.

І звичайно ж, наші юні дарування, що промовисто звуться «IQdo», котрі нагадали присутнім про безтурботне дитинство, та понесли додому «Золотий ключик» і відповідні регалії.

ВІТАЄМО абсолютно ВСІХ учасників Турніру, а також тих, хто душею і думками з нами зі славним почином та 345-річчям Магдебурзького права Городенки!!!

Особлива подяка меценатам дійства: Володимиру Кісілюку та Василю Боднарчуку, Поливкану Миколі, Немішу Роману Васильовичу, Приймаку Івану, а також співорганізатору Івану Івановичу Морозу, голові Городенківської райдержадміністрації за матеріально-фінансову підтримку проведеного заходу, за теплі слова щодо потуг, які ми робимо на Покутті, незважаючи на перепони, котрі чинить певна «псевдо-елітарна» частина суспільства.

Окремі слова щирої подяки за неймовірне звучання живого покутського співу від Оксани Сливки та Ферентюк Тетяни … А також, просто фантастичну, зворушливу і майже по-весняному романтичну гру на саксофоні - маестро Петра Тонковида.

Організатори дійства та команди вдячні працівникам кафе «Водограй», котрі люб’язно прийняли наше товариство «для закріплення» командами здобутих перемог , та проведення урочистого вшанування переможців на шведсько-кавказький кшталт.

 








































Переглядів: 847 | Додав: ale | Рейтинг: 4.0/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]