Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 23:20
Головна » 2012 » Листопад » 10 » ДАМО ЖАРУ АСКЕРОВУ!
19:23
ДАМО ЖАРУ АСКЕРОВУ!
10-11 листопада Асоціація інтелектуальних клубів Азербайджану (АІКА) за підтримки Управління Державного історико-архітектурного заповідника "Ічерішехер" проведе перший організований Азербайджаном міжнародний синхронний турнір з гри "Що? Де? Коли?" під назвою "Кубок Ічерішехер", повідомили Trend Life організатори змагання.
Кубок отримав ліцензію Міжнародної асоціації клубів (МАК) "Що? Де? Коли?" і його результати будуть враховані в офіційному рейтингу МАК.
У Кубку візьмуть участь команди майже ста міст з п'ятнадцяти країн світу. Крім Азербайджану, ігри будуть проведені в Канаді, США, Німеччині, Ізраїлі, Чехії, Латвії, Росії, Україні, Білорусі, Грузії, Узбекистані, Молдові, Туркменістані та Казахстані.
Перед початком ігор у всіх містах учасників Кубка ознайомлять з древньою історією Старого міста.
Другий міжнародний турнір під егідою АІКА пройде в лютому, третій - навесні 2013-го року.

Аскеров, продувши команді "ЧеГалари" на кубку Баку чи то "Іч....ер" - полишив світ інтелектуальних розваг і подався в молоду перспективну Українську політичну партію. Знавцям дається хвилина на здогад, яку ж саме близьку по духу партію він обрав?

(із книги Покутського фантаста Рея Брендіби "Альтернативна історія, або на який "Ічерешіхер" ми туди їхали")


А, найпотужніша в Івано-Франківській області, за версією авторитетного видання "Знак питання" та незалежного експерта в галузі інтелектуального дозвілля в Україні громадської організації "ВІП-Ліга", команда "ЧеГалари" здійснить в неділю 11 листопада подорож до гостинних Чернівців, аби показати Аскерову, що насправді столиця Інтелекту не якийсь там "Ічерішехер" , а Городенка!!!



Переглядів: 655 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]