Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 00:06
Головна » 2012 » Червень » 26 » ДЕНЬ МОЛОДІ і 10 гра
22:47
ДЕНЬ МОЛОДІ і 10 гра

Десята гра відбулась у молодіжному стилі: всі команди складались із молодих ерудитів, або ж із людей, молодих душею:) та ще й у День Молоді. І, до того ж, нагородження переможців ювілейної молодіжної гри проводилось за сприяння інтелектуально-найактивнішого державного службовця Городенківського району Тетяни Олександрівни Гамули – спеціаліста районного відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Саме за її сприяння вдалось із державного бюджету «виінтелектуалити» грошові винагороди. Велике за це їй спасибі від переможців і від Ліги загалом!!!

Гра команд сподобалась.

Все виглядало по-святковому. Ну, інакше і не могло бути, адже цього разу ЩДК проходило на міжконтинентальному рівні. За команду «Нейронна бомба» грала волонтер із Корпусу Миру пані Ванесса, відома багатьом із нас, як викладач Англійського Клубу. Гра їй дуже сподобалась і вона, навіть, змогла принести команді додатковий ігровий бал! Правда, зізнається, що мало часу на обговорення. Бо дівчата із команди не встигають перекласти їй всі нюанси запитання за хвилину... Все ж, вітаємо із почином!!!

Оскільки гра була ювілейна, то і правила були особливі. За перемогу у розминці кожен гравець приніс своїй команді один додатковий бал. Для команди  «Три мости», котра була підсилена двома непостійними, але потужними гравцями, цей бал подарував беззаперечне лідерство – 20 балів із тридцяти можливих.

На другому місці виявилась «Нейронна бомба» із 19-ма балами. А третє місце у ГУГЛа – вони взяли 18 плюс одне додатково-ювілейне і разом – 19.

Пані Тетяна   привітала переможців і вручила їм грошові винагороди. ЩЕ РАЗ ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ І ВСІХ, ХТО ВВАЖАЄ СЕБЕ МОЛОДИМ!!!

"Городенківська джерельна" - титульний спонсор ВІП-ЛІги

Ванесса, завдяки якій гра набула МІЖКОНТИНЕНТАЛЬНОГО статусу!!!

ГУГЛ із трепетом ловить кожне слово рідної мови...

І без Бойцуна "Агенти" досить впливова команда!

За мить до осяяння!!!

ФІНАНСОВИЙ партнер та переможці!

Державне напутнє привітання від пані Тетяни


 


Переглядів: 906 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]