Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 02:57
Головна » 2012 » Квітень » 22 » День Землі 22 квітня відзначили біологічними питаннями і двома "смужками". Восьма гра "Без претензій":)
18:07
День Землі 22 квітня відзначили біологічними питаннями і двома "смужками". Восьма гра "Без претензій":)

Весняний дебют гімназійної команди «Без претензій», в якості авторів пакету запитань на восьму гру Чемпіонату ВІП-Ліги відбувся, з чим їх і вітаємо. Тепер і вони знають, що хороші та якісні питання, які б подобались усім гравцям в гарбузі не лежать, а заховані на висоті 5000 метрів над рівнем моря, в пісках посушливої Африки. А деколи доводиться ще й поганятись за страусом або кенгуру, аби  змайструвати «шестиколісне» запитання.

Але загалом – «дві смужки» є, а це значить, що нове життя закладено успішно і все у цієї команди буде добре. Головне, як каже спонсор Олімпійських ігор 1996 року, «не гальмувати», а рухатись тільки вперед, як це роблять ті ж самі страуси та кенгуру. Тож продовжуйте цю позитивну тенденцію, читайте та складайте запитання.

Особливе спасибі ластівці, котра на льоту хапала відповіді команд і доставляла їх суворому, але чарівному журі. Окрема згадка і про круп’є, котрий приніс масу задоволення командам своїм неповторним стилем читання запитань і з особливим «акцентом».

Ну, і трішки про результати. «Нейронна бомба» в критичній меншості взяла 8 питань. «Покутяночки» підсилені В’ячеславом «Мостовим» отримали позитивні 13 балів. «Гугл» і «Міленіум» домовились між собою про 14 правильних відповідей посівши третє місце цього разу.

 «Агенти Впливу» до останнього бились за першість у цій грі сезону і йшли за результатами двох турів впритул з командою «Че Галари». Випадковість чи ні, але в третьому турі «Че Галари» на один бал випередили «агентів» і цього разу стали переможцями.

Що сподобалось: команда «Без претензій» відповідально поставилась до організації турніру і з’явилась за годину до початку гри. Питання були підібрані якраз для людей, що лиш недавно вийшли із «посту». А ще сподобалось, що незважаючи на платність міжобласного турніру, котрий відбудеться 29 квітня практично всі команди зголосились на участь в ньому.

Що не сподобалось: «травневий фактор», який змушує учнів складати іспити. І хто це придумав складати іспити? Це ж не аби як заважає проведенню турнірів зі ЩДК. Тож травень ми «пропускаємо» і почнемо ігри, напевне, в червні.


ФОТО ЗВІТ:

"А зараз, командовать парадом буду я!..

якщо Ви звичайно "Без Претензій"

"Нейронна бомба" спрацювала б, якби "Йодіс" все-таки відкоркували...

"Покутяночки" ще в залі, а Славік вже на "трьох мостах" (шустрий, однако)

"Гугл: сувора правда пошукових буднів" (хлопці, хоч зрідка усміхайтесь, шеф це любить)

"Міленіум" потребує свого талісмана. Де Дармограй?

"Агентам впливу" вже по 18... балів! (Дорослим командам - дорослі результати)

"Че Галари" добре вграли перед грою і на грі,

все, що мали поскладали перед Вами на столі.






Переглядів: 875 | Додав: ale | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]