Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 15:57
Головна » 2011 » Листопад » 1 » Екватор. Третя гра Чемпіонату Городенківського району з гри Що? Де? Коли? сезону 2011 року
19:10
Екватор. Третя гра Чемпіонату Городенківського району з гри Що? Де? Коли? сезону 2011 року
Пані та панове, з приємністю сповіщаємо, що настав час для екватора нашого Чемпіонату зі "Що? Де? Коли?" в Городенківському районі. Отож, третя гра Чемпіонату відбудеться в неділю 6 листопада о 14:00. (До речі, годинники всі перевели?)

Також, керівництво ВІП-Ліги відчуває гордість за те, що ігри Чемпіонату, нарешті, повертаються до інтелектуальної столиці Покуття - Городенки!!!

УРА!!!

Стараннями пана Петра Бундзяка, третя гра Чемпіонату буде проходити в приміщенні актового залу Городенківського Будинку Школяра по вул. Конституції України.

Тепер, щодо команд учасниць Чемпіонату, які візьмуть участь у Третій грі інтелектуальної забави.  На даний момент тільки одна команда повідомила, що з технічних обставин не зможе взяти участі в грі, яка пройде 6 листопада. Ця команда "Силіконові мозги" із Олієво-Королівки. Нагадаємо, минулого разу вони подужали 40% усіх питань.

Решта команд, сподіваємось, візьме участь і покажуть ще кращі результати.
Також, керівництво ВІП-Ліги закликає всіх жителів Городенківського району, хто має бажання зіграти в інтелектуальну гру "Що? Де? Коли?" зареєструватись і, все-таки, взяти участь у Чемпіонаті. Заявки приймаються до 15 листопада 2011 року.

Переглядів: 669 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]