Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 01:54
Головна » 2013 » Січень » 10 » "ФІНАЛОК" починається в суботу!
17:14
"ФІНАЛОК" починається в суботу!
Христос народився!!! Славімо Христа!!!

Отож, інтелектуальна громадо засніженого Покуття, вітаємо із Різдвяними святами та сповіщаємо, що нарешті ми дістались "Фінальної Гри" сезону 2012 року зі ЩДК, що відбувається під патронатом ГО"ВІП-Ліга".

Демократично-ліберальним рішенням керівництво "ВІП-Ліги", як було оголошено раніше, вирішило надати шанс усім командам, що грали протягом сезону взяти участь у фіналі. Але, як Ви помітили, із певними "покращеннями":) для найуспішніших команд, котрі отримують додаткові бали (3, 2 та, відповідно 1). Так що, панове, маєте фору!

Тепер, власне, про саму гру.
Відбудеться вона 12 січня 2013 року об 12:00 в приміщенні "Шахового клубу ім. Сало Флора" ("0" поверх міської ради, вхід із західного боку). Гра складатиметься із трьох турів по 10 запитань у кожному.
Бліц із 5 питань, у разі рівної кількості набраних балів -  передбачений. Пакет найлегший за всю історію ігор. За прогнозами, найкращий результат буде складати 22 правильні відповіді.


Також, маємо честь запросити на Фінальну Гру сезону 2012 року всіх небайдужих до нашої гри мешканців міста та гостей Городенки. Особливо, представників команд з інших міст, котрі брали участь в іграх ВІП-Ліги.

До зустрічі на грі ЩДК!!!



Переглядів: 659 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]