Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 16:29
Головна » 2012 » Лютий » 23 » ГРА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ, ПАНОВЕ!
00:11
ГРА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ, ПАНОВЕ!

Відчуваючи гордість за кожну команду ВІП-Ліги, виношу щиру подяку кожному гравцю зокрема. Але це тільки початок! Ви змогли продемонструвати бувалим командам, що Городенка здатна дати гідний «батл», а це означає, що тепер за Вас візьмуться впритул. Команди ВІП-Ліги матимуть персональних конкурентів з інших районів, котрі будуть змагатись за результат з Вами.

Потрібно буде грати і на виїзді і вдома. Тож починайте серйозну підготовку вже зараз. Наприклад, капітан «Гуглу» повідомив, що започатковує щотижневе тренування своєї команди, оскільки вважає, що районний кубок ВІП-Ліги цього року завоюють саме вони.

 

Ну, і радий сповістити Вам, шановне панство, що цієї неділі (26 лютого) в приміщенні Будинку Школяра в 13:00 розпочнеться четверта гра сезону 2012 року.

 

Думаю, що кожна з команд візьме цього разу як мінімум по двадцять питань. Тренування Ви пройшли в неділю, тож легкі питання будете лузати, як білочка горішки. Ось, наприклад як Святослав Никорович із «Території інтелекту» сьогодні виграв Кубок Профкому в Івано-Франківську в складі команди «Крюк Ворошилова».

Тож всім удачі і до зустрічі на ГРІ !


Переглядів: 646 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]