Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Понеділок, 20.05.2024, 23:50
Головна » 2013 » Лютий » 26 » ГРАЄМО "СВІЙ" БЕРЕЗЕНЬ!!!
18:33
ГРАЄМО "СВІЙ" БЕРЕЗЕНЬ!!!

Полиці шоу-бізнесового супермаркету рясніють інтелектуальними забавами. Проте, не так багато з них доречні саме у перший місяць весни. Керівництво «ВІП-Ліги» розкрутило це питання і, як виявилось, знайшло оптимальне рішення.  Отож,  березень, панове, пасувало б розпочати зі «Своєї гри».

Не знаємо як Вам, але нам про прихід довгоочікуваної весни сигналізують, у повному розумінні цього слова, коти! І повірте «сигналізують» вони зовсім не у мішку, а десь так під найближчим вікном і саме тоді, коли пишеш чергове хороше питання… Так що, особливо прискіпливих і «нєрвних»  просимо врахувати це і чинити за формулою пана Бородача.



Тож, любі друзі, будемо впихати кота подалі до торбини і насолоджуватимемось пробудженням із зимової сплячки. Запрошуємо всіх бажаючих перевірити свої знання та швидкість міркування, а також, по-можливості, увігнати у «псевдодепресивну прострацію» суперника з подальшою спільною реабілітацією серед «руїн старого замку», або ж на лоні природи виключно традиційними народними методами, заснованими на березових бруньках та чистому Покутському повітрі, що взимку, як то кажуть, «segue free».

Для пунктуальних і допитливих - місце та час дислокації уточнюється. Найближчим часом інформацію про це очікуйте на сайтовому табло, або ж разом із «листами щастя» на свій мобільний. Проте, деякі частинки перформенсового пазлу вимальовуються вже нині: дійство відбудеться  у неділю 3 березня. Приблизно о 13:00.


Переглядів: 616 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]