Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 26.04.2024, 09:40
Головна » 2013 » Січень » 13 » ГУГЛ: мені пощастить:) ФІНАЛ 2012 року ВІП-Ліга:
00:05
ГУГЛ: мені пощастить:) ФІНАЛ 2012 року ВІП-Ліга:

Хтось, для того аби здобути перемогу переходить через Рубікон, а хтось – «Три мости». Іван Вережак, котрий у сезоні 2012 року вирішив, що він понтифік (той, що будує мости – примітка автораJ) полишив склад котиківської «бріджової» команди та проклав свою власну, персональну «кладку» до перемоги під брендовою назвою «ГУГЛ». Тож вітаємо непередбачувану команду «ГУГЛ» на чолі з головним Пошуковцем Іваном Вережаком із здобуттям блискучої перемоги у фінальній грі сезону 2012 року.

При всій повазі до Переможця, мушу зізнатись, що вони повністю «поламали» нашу фінальну доповідь і замість того, аби просто втішити їх, що вони найчемніша, найвпертіша команда ВІП-Ліги, котра відвідала  23 гри (22 зіграно і одна організована ними) нам довелось переписувати сценарій і нагороджувати їх «Золотою Совою»… По суті, вони ще в першому турі «впіймали сову за лапки» взявши 7 із 10. І це без додаткових балів. У другому турі із 5-ма правильними відповідями вони знову виявились лідерами, діставшись крил бідолашної совоньки. А остаточну крапку було зроблено у завершальному спурті, коли «загребущі гуглівські руки» міцно обхопили корону на тендітній голівці нашої сови, взявши 6 питань у третьому турі. Загалом - 18 із 30.

Багатьом цей випадок нагадує минулорічний фінал, коли команда «аутсайдер» стає Переможцем. Що ще раз доводить – у ВІП-Лізі кожна команда має шанс! А тому боротись потрібно до останнього балу, а не розслаблятись, як дехто собі дозволяє, сподіваючись, що й так «проканає».

А тепер про речі більш очікувані. Окрасою Фіналу став інтелектуальний двобій у Додатковому Бліці (вона ж Перестрілка). Не Давид і Голіаф, але кінцівка теж видовищна! Щось на зразок бою Друзя проти Аскєрова, але в меншому масштабі і роль «нєрвного» грав не Аскєров. Отож, взявши «садо-мазохистський» шедевр від Віллі Вонка квартети під назвою «Агенти Впливу» та «Міленіум» вирішили все на другому питанні. Як сказав магістр Микола Олексин у перерві «знання зіграли Ведмежу Послугу» із ним і з його командою. Та все ж, незважаючи на всі обставини, потрібно віддати належне його холоднокровності та азарту. Завдяки ризиковому ходу в стилі «право на магістра» пан Микола приніс своїй команді два додаткових бали. Що, в результаті, й дозволило їм боротись за друге-третє місце.

Та все ж, срібна сова знову сіла на облюбоване минулого року плече молодих, але амбіційних Агентів. Бронза, відповідно, дісталась «Міленіуму».

Що ж вітаємо фіналістів!

А тепер стосовно команд, котрі виявились більш миролюбними і на стали полювати на сов вдовольнившись «вегетаріанським» результатом. «Три мости», котрі нарешті зібрались повним складом всього на один бал відстали від чемпіонів. Чудовим ходом від команди було елітне морське запитання. Як виявилось, вони є добрими знавцями воєнно-морського флоту, розташованого у степах України. Враховуючи політику держави, скоріш за все, незабаром у нас таки буде такий флот…

Потішив і «Позитивний» квартет своєю майже стабільно позитивною грою. Як би це не звучало парадоксально, але 13 це теж позитивне число. Наприклад, у майя воно взагалі було на особливому рахунку в календаріJ

IQdo дало можливість зіграти всім іншим командам, а самі перебували в стані близькому до Дзен… За що їм 10 балів рівно!

Ну, і, нарешті, ще раз подякуємо Шаховому клубу, котрий не тільки надав зал для Фінальної Гри, але й його керівництво підготувало 10 запитань про шахи. Сподіваємось, такий хід конем пішов командам тільки на користь.

































Переглядів: 912 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]