Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 19:10
Головна » 2012 » Березень » 25 » Гугл провів 6 гру Чемпіонату
20:23
Гугл провів 6 гру Чемпіонату

«ГУГЛ» увімкнув пошук своїх прихованих талантів, видавши досить пристойний результат: гарна розминка та 30 питань для шостої гри Чемпіонату. Спочатку про саму гру. Цього разу в проведення гри втрутився грошовий фактор, а тому вистачило «Ста тисяч», аби команди на шостій грі виявились недоукомплектованими. Будемо сподіватись, що театральна класика, яка демонструвалась в Палаці Культури, стала достойною заміною інтелектуальній забаві.

Тож великий «респект» тим, хто зробив вибір на користь розвитку власного інтелекту, а не споглядання чужого.

Далі по змісту. Те, що різниця між кількістю взятих балів командами була не велика - робимо висновок, що питання лежали в межах середніх знань кожного учасника. Проте, виявились і чемпіонські питання. Тобто, були й такі питання, що брались виключно однією командою. Наприклад, чудове питання про «плацебо» взяла тільки одна команда -«Нейронна бомба», або ж питання про «Байконур», яке взяли лише «Агенти впливу».

До речі, про «Агентів». Цього разу хлопці знову виявились на висоті і взяли 50% питань, посівши 1-ше місце в шостій грі Чемпіонату. Крім того, пані Тетяна Гамула, як гравець ВІП-Ліги та представник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, привітала «Агентів» із перемогою в КВК турнірі «Кавалєрочка 2012», що проходив 21 березня в Городенці. Правда, «Агенти» працювали тоді під прикриттям, і в основному складі публіку веселили зовсім інші люди, акі «міленіумці» та «безпретензійні». Як би там не було, вітаємо, хлопці,  – гарна робота!

Друге місце посіли «Че галари», котрі всього на одне питання поступилися «Агентам».

Третє місце визначалось за принципом «три плюс два», і спільними зусиллями «Покутяночки» та «Три мости» оформили 13 питань.

«Сміливі та щасливі», «Без претензій» та «Нейронна бомба» вийшли на рівень в 11 питань за гру.

Ну, і, як зазначає фронтмен «Міленіуму» Петро Бундзяк, сьогодні в  них гра не склалась. В результаті – 9 правильних відповідей. Проте в команді прокинувся азарт справжніх гравців і вони ризикнули в стилі «право на магістра». Не дуже вдало, але тенденція позитивна. Адже, що наше життя – це гра!!!

 

Тепер декілька слів про аналіз шести ігор сезону. Адже, як ви пам’ятаєте, згідно регламенту Чемпіонату 2012 року, потрібно зіграти мінімум шість ігор для того, щоб взяти участь у фінальній грі. На даний час жодна команда немає  у своєму активі такої кількості ігор. Проте, із наявними результатами можна робити певні висновки. Отож, середній бал взятих питань по командах ВІП-Ліги:

«Че Галари» - 15,5;

«Три мости» - 11,6;

«Міленіум» - 11,4;

«Агенти впливу» і «Сміливі та Щасливі» - 11;

«Нейронна бомба» - 10,67;

«Покутяночки» - 10,2;

«ГУГЛ» - 9,4;

«Без претензій» - 8,6;

«Альма-Матер» - 7,75;

«Надія в Господі» - 6,5.

 Поки що ми бачимо, що основна боротьба розгорнеться між командами, середній бал яких лежить в межах 11 правильних відповідей. Як буде в наступних іграх – побачимо. Проте, потрібно пам’ятати і про практику 2011 року, коли «Три мости» в останніх іграх вирвали перемогу із рук лідерів. Тож, закликаю бути постійно у хорошій інтелектуальній  формі, читайте та розвивайтесь та частіше ставте перед собою «Знак питання» :)

ФОТОЗВІТ (,більше фоток, коли докине "ГУГЛ"):

Тріо "Міленичі"

"Команда молодості нашей..."

"А.В."-торитетна гра, хлопці! Молодці!!!

Дуже сміливі результати!

"Без претензій": клянемось любити Що? Де? Коли? та ВІП-Лігу, як Олексин Брейн-Ринг і КВН


Гарно приМОСТИвся!


Інтелектуальний гумор в дії



Переглядів: 1249 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]