Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 05:59
Головна » 2012 » Лютий » 26 » Якось файно так пройшла гра!
18:12
Якось файно так пройшла гра!

Четверта гра відбулась за графіком і результати, мушу Вам сказати, досить СМІЛИВІ і багацько команд від цього просто ЩАСЛИВІ. Поки що незрозумілий, але приємний для мене феномен команди із ЗОШ№2 «Сміливі і щасливі». Може, то карма, але другій школі з другої спроби вдалось взяти друге місце в цій недільній зустрічі. Браво, вітаю СМІЛИВЦІВ, бо зіграли Ви на 12 балів!


агенти впливу Городенка

Ось наш рівень... пані та панове!

Правда, сьогоднішні дванадцять балів розіграли аж три команди. Крім «Сміливих» дванадцятку отримали і «Нейронна бомба» і «Три мости».

На третьому місці опинились «Без претензій» та команда, до якої у нас не тільки немає претензій, але й є приємне здивування - «Надія в Господі». Обидві ці команди набрали по 10 балів. Команди починають відверто розігруватись і входити в кураж.

Ну, і не могли не вплинути на наш настрій «Агенти впливу»! Сьогодні вони нарешті приміряли лаври переможців у цьому сезоні, обігнавши срібних призерів аж на два бали. Безапеляційна, безкомпромісна перемога не може не радувати. Так тримати!

«Гугл» хороше стартанули на початку гри і зависли вже в другому турі. Виправити ситуацію спробував Іван Вережак, але любов до Хорватії «зарубала» правильну відповідь про Канаду. Враховуючи «мінус один бал» команда «нагуглила» цього разу тільки 9 балів.

«Альма-матер» грала сьогодні без своєї родзинки, яка більш відома нам, як Сливка. Припускаємо, що ностальгія за цим розумним дівчиськом завадила команді зіграти сьогодні успішніше. В їх активі тільки 6 правильних відповідей і незламна воля до перемоги.


На загальному фоні  "без претензій" не обійтись!


Семимильними кроками молодий інтелект іде в маси!


ТОСІ-ТОСІ заробляєм ГРОСІ, а коли нема грошей, а ем сорі - флай евей (хлопці не розслабляємось, грати треба постійно)

Що не сподобалось: нерівноцінний обмін «Покутяночок» активного розвитку інтелекту на буденність домашнього відпочинку. І від коли «Міленіум» має свій торговий центр, їх щось не видно на грі. Всіх грошей все одно не заробиш. Так що, хлопці, повертайтесь, ми все зрозуміємо!

 

Що сподобалось: агентурна робота хлопців із гімназії. Просто в захоплені від СМІЛИВОГО сплеску інтелекту, що дарує ЩАСТЯ відчуття перемоги!

А кому яке питання сподобалось найбільше?

 

ПРОГНОЗ: 11 березня питання підготує команда «Три мости» і грати не буде. Натомість, Магістри згадають молодість і будуть брати питання разом з іншими командами, але краще за них… Міленіум таки з’явиться на грі і покаже клас. А за вікном уже буде МАЙЖЕ ВЕСНА!!!!!!


Переглядів: 696 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]