Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Понеділок, 20.05.2024, 23:31
Головна » 2012 » Серпень » 14 » Кубок ім. Ярослава Окуневського Ліцензовано Міжнародною Асоціацією Клубів!!!
21:30
Кубок ім. Ярослава Окуневського Ліцензовано Міжнародною Асоціацією Клубів!!!

друзь кіт сова
Поспішаю повідомити радісну новину для всіх шанувальників гри Що? Де? Коли?, які причетні до інтелектуального клубу «ВІП-Ліги». Вчора, нарешті, надійшов лист-підтвердження від Магістра Олександра Друзя, котрий є очільником Міжнародної Асоціації Клубів «Що? Де? Коли?» стосовно ліцензування нашого запроектованого турніру.

Тож, як Ви всі зрозуміли, Кубок імені адмірала Ярослава Окуневського, який запланований на 26 серпня набуває офіційного статусу. Ліцензування даного турніру стає автоматичною путівкою для кожної команди, що візьме участь у «Кубку Ярослава Окуневського» до попадання в рейтинг Міжнародної Асоціації Клубів (МАК)!!!

На даний час є вакантні місця для 20-ти команд, котрі планують взяти участь у Кубку імені адмірала Я. Окуневського. Зараз, перед кожною командою, котра планує взяти участь у грі стоїть наступне завдання.

До 20 серпня відправити на нашу адресу vip.liga@ukr.net таку інформацію:

А) Назва команди (ІD команди, якщо такий є);

Б) Місто дислокації команди;

В) Склад команди (ПІБ гравця повністю; ІD гравця, якщо такий є, а також обов’язково вказати поруч із кожним гравцем інформацію стосовно того чи гравець є «Капітаном», «Легіонером», «Базовим гравцем», «Запасним»).

 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ КОМАНДАМ!

У зв’язку із реєстраційними вимогами, команди, котрі не подадуть інформацію у визначений термін і у вказаному форматі, нажаль, не потраплять до рейтингу Турнірної Таблиці, котра відправляється до МАК!!!


Переглядів: 679 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]