Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 23:03
Головна » 2012 » Листопад » 24 » «МАЙЯтник ФУКОсіми» і «АННОВАЦІЙНИЙ ЦИКЛ»
17:49
«МАЙЯтник ФУКОсіми» і «АННОВАЦІЙНИЙ ЦИКЛ»

Зважаючи на те, що 21 грудня гра ЩДК буде рейтингована МАК було вирішено вчинити наступне. Керівництво «ВІП-Ліги» презентує не одну гру на 60 питань, а одразу дві гри по 36 запитань в кожній.

Гра, яка розпочнеться 21 грудня о 21:12 і триватиме до 23:59, враховуючи закінчення п’ятого циклу в календарі майя та пророкувань стосовно всіляких там проблем, називатиметься «МАЙЯтник ФУКОсіми».

Як всі Ви підозрюєте із назви турніру, вартує зосередитись на заокеанських материках, літературі і музиці, науці і циклічності подій у світі, що гойдає історію з однієї крайності в іншу:) , наче маятник.

Ну, а після того, як стрілка годинника на календарі майя покаже прихід нового циклу, а це вже відбудеться 22 грудня всім нам доведеться відзначити цю подію поверненням до матріархату, адже новий цикл історії людства починається із свята Анни!

Тож грати всі ми будемо турнір під назвою «АННОВАЦІЙНИЙ ЦИКЛ». Все нове, і трохи призабуте старе, інновації та досягнення, мрії та сподівання, королеви та принцеси та багато чого … нового.

А як сі добре смеркне, і думки почнуть гуснути, наче просторово-часовий континуум поблизу Абсолютно Інтелектуального Тіла, ми увімкнемо музичний міксер під назвою «Вгадай мелодію», який підсилить акорди Вашого міркувального процесу.

І хай Вас не лякає відсутність світла, бо нам його обіцяли трохи позичити хлопці із гурту «Люмінал». Кажуть, буцімто, вони на «світлі» сильно розуміються!

І, от такі просвітлені, можемо переходити до «Своєї гри». Відповідь гравця буде зараховуватись до активу команди за яку він грає. Тож, проявити себе зможуть всі.

Ну, а після такого спурту вартувало б трохи пограти, як у нас кажуть, на «розслабоні» і отримати свій довгоочікуваний «МІЛЬЙОН». Команди змагатимуться у 5-ти турах по 30 запитань у кожному. Кожен наступний тур – вищий рівень складності, котрий матиме і свою вартість балів:1000, 5000, 10000, 15000, 20000 відповідно! Запитання матимуть чотири варіанти відповіді із яких одна правильна. Вказуєте правильний варіант – отримуєте  бали. Вказуєте неправильний – бали відмінусовуються на величину вартості питання.

Нам і самим цікаво, хто ж протримається в цьому інтелектуальному дербі від Заходу до Світанку, та отримає свій «перший мільйон». Переможцем інтелектуального марафону «від ЗАХОДУ до СВІТАНКУ» буде вважатись та команда, котра за підсумками всіх п’яти ігор посяде найвищу сходинку у рейтингу. Шанси, практично, у всіх одинакові, тож просимо активно готуватись до дійства.


Переглядів: 719 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]