Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 19:26
Головна » 2012 » Серпень » 23 » Новини у нас і у них
21:44
Новини у нас і у них
Ще одна приємна новина для гравців, які вирішили взяти участь у Кубку ім. Ярослава Окуневського. Навіть три приємні новини. Розпочнемо із найприємнішої. До нас їде... ні, не Ревізор, але дуже близько.
У телефонному режимі пан Володимир  Макаров повідомив, що забезпечить Кубок кваліфікованим Апеляційним Журі. Простіше кажучи, команди матимуть свого адвоката, котрий вирішуватиме проблемні моменти гри в плані трактування відповідей та формулювання запитань. При цьому, Апеляційне Журі буде незалежним, оскільки представники будуть із нейтральної території. Принаймні, так планується...

Наступна хороша новина - нашого полку прибуло! Буквально сьогодні-вчора ближчими до Кубку стала команда "V елемент", котрі кілька днів тому повернулись із Карпат. Перше, що вони зробили після своєї гірської вилазки - зареєструвались на участь у грі. Але серед команд учасниць з'явилась ще одна команда із пропагандистською назвою пересторогою "Інтернет це зло". Можливо, після цієї гри, команда змінить свою думку стосовно всесвітньої мережі.

Ну, і третя шикарна новина.
Якщо на те буде Воля Божа, то ми матимемо змогу насолодитись  "золотим голосом" "ВІП-Ліги". Для гостей та учасників співатиме Андрій Дармограй - капітан команди "Міленіум". Про це вчора зазначив ідейний мотиватор команди Петро Бундзяк. А його слову ми звикли довіряти.

І трохи новин із нашого клубного життя.
 Сьогодні команда "Позитивних людей" провела своє чергове тренування та залишилась задоволена результатами. Декілька симпатичних легіонерок із команди "Без претензій" прописались до складу "Нейронної бомби". До гри повернулась одіозна фігура в особі пана Миколи Олексина, котрий виступатиме цього разу під знаменами "Міленіуму".

Новини у світі.
  На більшості території Європейської спільноти, частині Російської Федерації та в штаті Техас із нетерпінням очікують проведення Кубку ім. Ярослава Окуневського. Експерти стверджують, що саме це могло стати причиною зниження темпів росту ВВП багатьох країн на зазначених територіях.

Переглядів: 670 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]