Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 06:04
Головна » 2013 » Січень » 15 » оголошується СУПЕРФІНАЛ 2012 року: команди ВІП-Ліги проти керівництва ВІП-Ліги
22:22
оголошується СУПЕРФІНАЛ 2012 року: команди ВІП-Ліги проти керівництва ВІП-Ліги

Фінал гри «Що? Де? Коли?» під патронатом ГО «ВІП-Ліга» сезону 2012 року завершився і маємо Чемпіона Району.  Сову та титул отримано і, сподіваємось, що і в цьому році такий визначний трофей, як «майже кришталева Сова», залишиться в межах району.

Ну, а поки команди відпочивають  та набираються сил до нових інтелектуальних звершень, керівництво «ВІП-Ліги»  вирішило запропонувати Вам цікаву (на нашу думку) забаву.

Уявіть собі, шановне панство, як одного недільного ранку, скажімо, числа так 20 січня, всі ми, чи більшість із нас, збирається в затишному залі відреставрованого та модернізованого «Старого Замку» при чорних фраках чи клубних піджаках та метеликах, а чарівні панянки у належних до такого торжества сукнях, і граємо майже телевізійний варіант ЩДК. Все, як задумував пан Ворошилов: Знавці проти Глядачів. Глядачами, як Ви зрозуміли, будуть команди «ВІП-Ліги», а Знавцями, котрі гратимуть на їх запитання, буде, звісно ж, керівництво «ВІП-Ліги».

Отож, команда- переможець «ГУГЛ» на чолі з капітаном Іваном Вережаком призначається координатором збору питань для формування цільного та якісного пакету із 36 запитань. Від кожної із шести команд, котрі брали участь у Фіналі, потребується по 6 запитань.  При випаданні сектора "Зеро" - зіграють питання від Друзів із сусідніх інтелектуальних формацій України. Рулетка і кулька під час гри визначатиме, які питання гратимуть. Гра ведеться до 6 питань, як і в телеверсії. І тут, хто кого:  Знавці чи Глядачі.

До слова, краще питання гри, на думку керівництва ВІП-Ліги, буде премійоване!

 

 

Свої побажання та пропозиції висловлюйте в коментарях та в телефонному режимі.


Переглядів: 755 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]