Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 19:22
Головна » 2011 » Листопад » 27 » П'ять команд, п'ята гра, а результату нема...
19:20
П'ять команд, п'ята гра, а результату нема...

Вітаю, панове інтелектуали!

П’ята гра Чемпіонату відбулась і не подарувала нам жодних сюрпризів, крім несподіваного вибуху «Нейронної бомби», котра взяла певний реванш за минулу гру. Цього разу «Нейронна бомба» зіграла із «запалом», навіть із двома «запалами». Два молоді інтелектуали, котрі прийшли просто повболівати, несподівано потрапили в міцні аксонові сіті «дівочої» команди.

Мусимо зауважити, що їх присутність не минулась даремно. Як результат – 14 правильних відповідей і перше місце в п’ятій грі Чемпіонату.

Приємно здивували «Три мости». В певний момент здалось, що вони будуть брати всі питання поспіль. Потрібно віддати їм належне за те, що вони побороли в собі бажання піти дивитись матч «Карпати - Шахтар» і достойно відіграли всі три тури. Віват Котиківка – 11 питань!

«Міленіум» сьогодні нічим не вразив. Невиразна гра і, навіть, прихід  «наріжного каменя» команди в особі Петра Бундзяка не вплинув на перебіг подій. В підсумку 10 питань і розчаровані обличчя однієї із «чемпіонських команд».

Ну, і холодний листопадовий душ для ВІП команди «Агенти впливу». Сьогодні вони, нажаль, ні на що не впливали. Гра була відверто не їхня. Злі язики подейкують, що вчора вони відвідали «Мартіні Хауз», який і завадив їм показати свою ерудицію та логіку. Досить посередній результат – 9 питань із 30.

Дебют позаштатної команди «Без претензій» має тільки одну претензію: вони не виклались на всі 100%. Видно, що команді не вистачає досвіду розкрутки питань в стилі «ВІП-Ліги». Для заохочення команді було вручено від титульного спонсора Чемпіонату інтелектуального магазину «Ерудит» пазли.

Сподіваємось, що наступні ігри підуть у молодої перспективної команди краще і претензій до них справді не буде.

Ну і, традиційно, фото-звіт чергової гри Чемпіонату.

Нейронна бомба

Будь-якій "бомбі" потрібен запал, а "нейронній" аж два! БАБАХ!!!

три мости

"Командовать парадом буду я..." сказав Іванко і привів свою команду до перемоги

міленіум городенка

Можемо, але не хочемо! Міленіум знову дає шанс іншим командам підтягнутись...

агенти впливу городенка

"Агенти впливу" ... що тут скажеш...

1

"Гламур" треба знати, а так, - "Без претензій" 

розминка що де коли

"Мости і бомби"... день чудесний!!!


Переглядів: 838 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]