Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 02:24
Головна » 2012 » Липень » 16 » ПАВЛИКІАДА 2012 відбулась
23:39
ПАВЛИКІАДА 2012 відбулась

ПАВЛИКІАДА 2012

 

ВІП-Ліга винайшла власний, більш притаманний нашому християнському менталітету варіант відритих змагань під назвою ПАВЛИКІАДА. І, от, 15 липня 2012 року в приміщенні кафе «Старий замок» відбувся турнір під новою назвою ПАВЛИКІАДА 2012.

Чотири Городенківські команди, котрі заявились на гру, вирішили об’єднатись, а тому виникли «Равлики»  та «Нейронні мости». Інші ж грали під власними неймами.

Декілька позитивних моментів хотілося б відзначити. Спершу про гостей. Суперова гра команди «5 елемент» не могла не порадувати – 28 питань із 36 та 12-ти бальний спурт в третьому турі, як на мене – блискавичний результат та перше місце.

«Томагавк» тримається другого місця вже дві гри поспіль. Ну і ще один гість.

Олександр Левицький із Отинії, котрий вирішив розпочати налагодження зв’язків між інтелектуальним рухом в його населеному пункті та Городенківським. Вступне слово та намір брати участь їх команд в наших турнірах викликають схвалення. Ну, і, звичайно, грошова премія, котрою він вирішив нагородити наймолодшу команду позитивних людей, та команду в якій грає людина, котра сприяла появі п’яти (!) команд ВІП-Ліги - Петро Бундзяк.

Щодо результатів, то відзначаємо гарну гру «Агентів впливу», котрі отримали бронзову сову. Гарно виглядав «Нейронний міст» та «Равлики». Всіх вітаємо і дякуємо за хороші емоції та чудову гру!!!


Молодці!

"В" - значить  виграли!!!

усміхайтесь - гроші люблять позитивних людей!


ПОЗИТИВ - їх фішка!

без коментарів:)

ту дрінк, пліз

стидно, хлопці, ховатися за жіночими плечима, треба  було грати!!!

сеанс виклику духів предків від "Томагавку"

Так і металістом можна стати...

"Равликам" для щасливої перемоги вистачило "сміливості", але забракло "гугла"


Переглядів: 805 | Додав: ale | Рейтинг: 4.2/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]