Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 20:18
Головна » 2013 » Червень » 6 » Після дощику в четвер...
17:46
Після дощику в четвер...
Сьогодні, за твердженнями мудреців та ревних хранителів народних прикмет, склалась унікальна ситуація: збуваються неймовірні речі. Адже нині, саме в ЧЕТВЕР влив такий дощ, як ніколи ще... цього тижня (чи вже два тижні). Тож, шановне панство, Після Дощику в Четвер пора загадувати бажання!
 Керівництво ВІП-Ліги, наприклад, замовило проведення турніру "Літо: все включено"   в стінах Городенківської альма-матер і, все здійснилось. Завдяки старанням Петра Васильовича Бундзяка широкі гімназійні коридори знову сповняться  двійковим кодом тупоту учнівських (і не дуже) ніг. Як повідомив пан Петро, дійство матиме місце завтра у п'ятницю 7 червня о 16 годині в одному із класів Городенківської гімназії

Принагідно, керівництво ВІП-Ліги вітає всіх гравців з Днем Журналіста, оскільки саме вони протягом року були і залишаються головними нюзмейкерами інтелектуального видання під назвою "Знак питання". Особливе вітання пані Божені Ікалюк, котра не тільки була дописувачем газети, але й вирішила пов'язати свою долю саме із цією професією. Також вітаємо наших Чернівецьких друзів в особі Олександра Арійчука та Наталії Петрик (ще цей тиждень Петрик:) ) та Степана Житарюка, котрі доклались до просування такого явища, та бренду як газета "Знак питання" в інформаційно переповненому просторі. Бажаємо їм здоров'я, творчої наснаги та людського щастя. А також, пам'ятати, що чесність та об'єктивність це ще не весь журналіст, бо цю функцію може здійснити і відеореєстратор. Головне щоб людям було цікаво Вас читати:) !

Переглядів: 799 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]