Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 15:34
Головна » 2012 » Грудень » 24 » ПостМАЙЯтниковий ефект. Результати інтелектуального марафону 21.12.2012
22:43
ПостМАЙЯтниковий ефект. Результати інтелектуального марафону 21.12.2012

Тепер керівництво «ВІП-Ліги», разом із гравцями команд Городенки, Котиківки та Чернівців знають напевне, що роблять герої, котрі рятують світ від чергового «апокаліпсису». Вони, як і лелека, котра приносить дитину, повертаються на бік і хроплять. А чом би й ні! Планету Земля знову врятовано!

Отож, організатори інтелектуального марафону «від ЗАХОДУ до СВІТАНКУ», котрий відбувся в приміщенні актового залу Городенківської ЗОШ №1 21 грудня 2012 року, остаточно скинувши із себе пелену сонливості після безперервного 12-годинного інтелектуального марафону, нарешті, спромоглися на цей репортаж. Позаду 447 питань різного ґатунку (ЩДК, СВОЯ ГРА, УГАДАЙ МЕЛОДІЮ, ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН)!!!

І перш, ніж висловити слова щирої вдячності тим, хто цього справді заслуговує, хочеться сказати, що весь захід можна було б охарактеризувати піснею «невмирущого»  Висоцького під назвою «Мы вращаем Землю»:

«Не пугайтесь, когда не на месте закат,

Судный день - это сказки для старших,

Просто землю вращают, куда захотят,

Наши сменные роты на марше.»

 

Здавалось, що потуги команд інтелектуалів, котрі зібрались помірятись своєю стійкістю, ерудицією, міркувально-психічною стабільністю справді штовхали Землю не даючи їй спинитись, як це дехто пророкував. Та кількість позитивного адреналіну, котра виплескувалась у зовнішній ефір святковим феєрверком, спалювала будь-які натяки на якісь там негаразди. Із таким оборонним щитом Україні нічого боятись!

А тепер декілька слів про тих, завдяки кому вдалось здійснити це дійство. Фінансово-матеріальна частина, як завше, лягла на плечі свідомих городян-бізнесменів: Володимира Новосельського, Любові та Мирослава Бандураків, Андрія Дем'яненка та Марту Боднарчук. Крім того, слід відзначити сприяння викладацького складу Городенківської гімназії ім. А.Крушельницького в особі пана Петра Бундзяка, Миколи Олексина, Ігоря Вітюка та директора Мирослава Заліщука у долученні до творчого процесу виготовлення декорацій.

Звісно ж, величезне спасибі інтернет-магазину «Меліус»  за надання в оренду орг.-техніки та якісний друк необхідних матеріалів.

Окрема подяка директору Городенківської ЗОШ №1 Антошку Івану Єфимовичу за надане право провести цей Унікальний в Україні та світі захід. Наскільки нам відомо, тільки Городенка зустріла 21.12.2012 таким РОЗУМНИМ способом, коли всі решта тряслись в істеричній паніці та очікували «кінця світу». Тільки Іван Єфимович зрозумів важливість та унікальність події і сприяв проведенню цього марафону, коли інші «зацікавлені особи», м’яко кажучи «спригнули» від допомоги в організації турніру.

Тепер відносно «рятівного загону».

Величезний респект і повага абсолютно всім командам, котрі підтримали наш захід і змогли дістатись місця проведення інтелектуального дійства. Команді «IQdo» - за прояв дорослої стійкості та зрілої ерудиції, котрі мужньо боролись нарівні з дорослими командами за те, щоб новий цикл був Розумним! Команді чернівецьких гостів «Феніксу Шредінгера» в особі Олександра Арійчука та Наталії  Петрик за невмирущу віру в краще, за співавторство в організації турніру у формі «Своєї гри». Їх неоціненний вклад у проведення змагання ерудитів зміг розкрити персональні таланти «найначитаніших» гравців Західної України. Команді «5 елемент» за чудову і злагоджену гру Магістрів, котрі своїми обговореннями дали майстер-клас як глядачам, так і «командам-конкурентам». І, звичайно ж за «крило», під яким літав не Екзюпері, а Метерлінк. Хоча, яка різниця… тих, хто рятує світ, не судять:) А кому, як не «5 елементу» рятувати світ від «Біг Бада-бада Бум!» Отож, вітаємо!!!

Особливі старання «ГУГЛ» і персонально Івана Вережака, котрий може кожного разу відшуковувати все нових і нових талантів у селі Котиківка та місті Городенка. Що тут скажеш – пошукова робота на відмінно!

Ну, і не без гордості слово за капітана «Трьох мостів» В’ячеслава Мартинюка, котрий крім чудової гри та другого місця в командному заліку сприяв ще й забезпеченню десертної частини дійства. Просто неймовірно, як йому вдавалось пристойно грати, коли навколо нього було стільки гарних дівчат із команди «Нейронна бомба»! Віват!

Окреме слово поваги за вміння триматись команді «Позитив Піпл», котрі втомлені поверненням з Києва все ж віднайшли в собі сили та мужність грати практично до світанку. Браво! Ваш позитивізм заряджав усіх. (Є окреме відео з Вашою участю, потім покажу:)

Доповнювали свято, звісно ж, хореографічні композиції від студії танцю «Тріумф» під керівництвом Лілії Ігорівни Кіндрачук та присутність Прикарпатської співачки Оксани Сливки, котра незважаючи на негоду та втому від концертів змогла дістатись Городенки та провести гру «Угадай мелодію».

Ну, і особлива подяка нам із Любомиром Музичкою, що ми не зібрались посеред дійства та не пішли спати. А все ж провели запланований марафон та сприяли тому, що Земля зустріла свій черговий Світанок. Дякуємо всім і сподіваємось, що Вам все сподобалось так само, як і нам!

Результати інтелектуального марафону "від ЗАХОДУ до СВІТАНКУ":

1 місце: "5 елемент": 6 балів загального заліку

2 місце: "Три мости": 12 балів загального заліку

3 місце: "Фенікс Шредінгера": 14 балів загального заліку

4 місце "Гугл": 21 бал загального заліку

5 місце: "IQdo": 27 балів загального заліку

6 місце: "Pozitive people ": 29 балів загального заліку


 P.S. Після турніру, того ж дня (22 грудня на Анни) команда  «5 елемент» виграла кубок по Брейну в Коломиї, доводячи, що вони достатньо потужна команда в різних видах інтелектуальних забав, незважаючи ні на які перешкоди. До слова, навіть маестро Макаров, у черговий раз, не зміг спинити їх втомлену, але все ж переможну ходу. Вітаємо команду «5 елемент» з марафоном їх перемог!









































Зараз я Тебе з'їм!!!











Переглядів: 570 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]