Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 18:57
Головна » 2012 » Вересень » 22 » Результати 15 гри регулярного Чемпіонату ВІП-Ліги
12:16
Результати 15 гри регулярного Чемпіонату ВІП-Ліги

Напевне, не відкрию великого секрету, якщо скажу, що між дітьми і дорослими є одна відмінність – у дітей немає вибору, а у дорослих він є! І якщо «діти» самі приймають рішення, то тим самим вони підтверджують свій новий статус у житті. Особисто я, та Любомир вдячний всім, хто 21 вересня став ДОРОСЛИМ і зробив свій вибір за велінням інтелекту, а не емоцій.  Дякую всім тим, хто оцінив труд та старання керівництва ВІП-Ліги, та особлива подяка, що мужньо витерпіли «накачані з нету» запитання і мій дебют, як ведучого та ді-джея.

Сильно горді ми за те, що в намаганні розвиватись та рости ВИ здолали понад 3,5 км під нещадним, пронизливим вітром та дощем аби дістатись гостинної Котиківки, котра прийняла нас у своїх майже оновлених стінах не без активної участі пані Вікторії – директора клубу с. Котиківка та, за сумісництвом, гравця команди «Нейронна бомба».

Знову ж, вдячні пану Петру Бундзяку, котрий вирощує молодіжні команди та доправляє їх у нашу маленьку, поки що, але перспективну сім’ю.

Декілька слів про саму гру. Результати виявились не найкращими. Проте, цьому є декілька логічних пояснень:

1)      запитання завантажені з нету і, з не найлегшого пакету до того ж;

2)      спалахи на Сонці, котрі здатні вивести з ладу навігаційні системи та системи зв’язку зробили свою «яскраву» справу, навіть світло вимикалось підчас проведення гри;

3)      недуже сприятливі погодні умови, та й в залі вже не дуже тепло було, а комфорт у нашій справі, то важлива справа.

 

За таких складних умов команди зробили все можливе і видали на гора наступні результати. Команда «Позитивних Піплів» зміксувала 5 питань, «Міленіум» зміг здобути 8 правильних відповідей, «ГУГЛ» виборов 10 питань (і то з приходом, чи то появою свого капітана почали грати жвавіше). Ну і звісно ж не могли не скористатись несприятливими умовами команда «IQdo», котра, як  годиться використала сторонні зусилля і отримала безапеляційну перемогу – 14 правильних відповідей.

 

Що ж, місце та час для росту ще є. Якщо у когось виникне бажання пограти пишіть на адресу ВІП-Ліги, надсилаючи повний склад команд, котрі прийдуть грати. А тоді вже визначимось із датою.

На даний час пропонуємо наступний графік:

Жовтень: 7 та 21 число;

Листопад: 18 та 25 число;

Грудень: 9 та 16 числа.

 

ФОТОЗВІТ:








Переглядів: 697 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]