Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 21:23
Головна » 2012 » Грудень » 17 » Результати гри від 16 грудня. 19 гра!
22:21
Результати гри від 16 грудня. 19 гра!
Тепер у світі два види спорту вважаються такими, що відбуваються за будь-якої погоди: футбол і
"Що? Де? Коли?"!!!


16 грудня, долаючи складні погодні умови, прориваючись крізь стіну сніжних заносів та кулеметну чергу колючих  сніжних "льодяників", якими закидав нас перший місяць зими, п'ять команд, все ж дістались "мисливського будиночку", де відбулась чергова гра ЩДК. Названий на честь Памели Андерсон, місяць грудень, все ж, виявився не таким ласкавим, як білявка Пам... Тож команди та ведучі були змушені топити лід негоди "гарячими" питаннями про поцілунки, гейш та стриптиз...
Крім того, як ніколи тепла та дружня атмосфера сприяла таненню льоду на вікнах приміщення, та й взагалі термальна ситуація настільки покращилась, що представник команди "Три мости" вирішив грати у футболці! До речі, на гру він прийшов на лижах, оскільки іншим шляхом дістатись із північної околиці міста, на даний час, просто неможливо.
Але сенсації на цьому не завершились! "Три мости" вдруге демонструють бійцівську хватку і здобувають безапеляційну перемогу в грудневій грі сезону 2012 року. Можливо, саме завдяки вмілому слалому пана Тараса Равлика з Котиківської сопки вдалось проскочити стіну "важкезних" запитань.
Та, на щабель, де роздають золото, "Три мости" заскочили не саменькі. Звивистими шляхами відверто "слизьких" запитань майже бобслейний тандем "ГУГЛ" вправно вирулив ту ж саму кількість правильних відповідей і розділив радість перемоги разом зі своїми співвітчизниками. Вітаємо зі щасливою кількістю взятих питань - 13!
IQdo  та  Міленіум спільно вибороли собі друге місце взявши ТОП-10 питань і, нарешті, Позитивні Люди, яких виявилось замало для того, аби поборотись за більшу кількість правильних відповідей. Як результат - бронзова медалька і бажання розвиватись.
Ну, а після гри, ті хто не бажав розлучатись із дружньою компанією та вирішив готуватись до інтелектуального марафону міркувальними розминками - поринули в таємничо-криваві розбірки гри Мафія. Як водиться - Мафія перемогла. Якщо мені не зраджує статистична програма записів, то рахунок у серії складає 3:0 на користь "провладних сил".
Крім того, пальці і мізки розімнулись і в лайт-варіанті "техаського холдему". Спонтанно було вирішено організувати поряд із іншими іграми турнір із цієї захопливої інтелетуальної гри, котра рішенням Паризького суду в жовтні 2012 року була визнана не азартною. Тобто, такою, в ході якої переможець визначається не долею випадку, а завдяки своїм розумовим здібностям.

Що ж, вихідні минули достойно. Всім дякуємо за чудову гру і з користю проведений час. А особливо двом чарівним та хоробрим гімназисткам, котрі відшукали в собі сили прийти і достойно зіграти в ЩДК.



Ось так радіють на Покутті черговій грі ВІП-Ліги та взятому питанню!!!


Літаком, Поїздом... на лижах























Переглядів: 685 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]