Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 13:44
Головна » 2012 » Грудень » 14 » РГД-2013: Рейтинг, Гроші, Дистанційність
08:30
РГД-2013: Рейтинг, Гроші, Дистанційність
Близько 50 інтелектуальних заходів, організованих громадською організацією "ВІП-Ліга" протягом року за участю як Івано-Франківських, так і сусідніх команд "ЩДК", сприяли набуттю неабиякого досвіду керівниками цієї організації у сфері підготовки та проведення інтелектуальних змагань.

Віце-президенти "ВІП-Ліги" Олександр Каглян та Любомир Музичка за цей час стали авторами більш, ніж 800 запитань для гри ЩДК та "Брейн-Ринг". А частина ігор, які пройшли за участю представників з інших областей, були ліцензовані Міжнародною Асоціацією Клубів "ЩДК".
Започатковано ряд міжобласних турнірів, котрі стали вже традиційними, як то "Кубок адмірала Ярослава Окуневського" та місцевий Чемпіонат "ВІП-Ліги", в якому на даний час бере участь 12 команд Городенківського району.
Приємно відзначити, що такі ініціативи не пройшли непоміченими ні для населення краю, ні для органів місцевого самоуправління та представників державної влади. Як результат, нагородження Віце-Президентів обласними грамотами за активне сприяння у сфері молодіжної політики на Прикарпатті та рівноцінне цим почесним нагородам визнання інтелектуальної еліти Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей.
Зважаючи на численні звернення учасників команд із інших регіонів та враховуючи відкритий характер громадської організації, керівництво "ВІП-Ліги" вирішило у сезоні 2013 року, який розпочинається з 27 січня  і триватиме до 31 грудня, дати можливість грати у Чемпіонаті "ВІП-Ліги" усім бажаючим командам. Згідно регламенту, який буде викладено на офіційному сайті "ВІП-Ліги", протягом сезону буде зіграно 12 ігор, за результатами яких визначатимуться 5 претендентів на боротьбу у фінальній грі сезону за призові місця. Мінімальна кількість ігор, які потрібно зіграти - 7. Тому реєстрація команд до участі в сезоні приймається із 1 січня 2013 року і до 1 травня 2013 року включно. Команди, які подадуть заявку пізніше, можуть грати "не в залік", тобто, права потрапити до фінальної гри  вони не матимуть.
Зручним нововведенням буде й те, що для участі в поточних іграх цього Чемпіонату виїзд на "Центральну Площадку" "ВІП-Ліги" не є обов'язковим. Бажаючі зіграти в будь-якому куточку України, ба, навіть закордону, матимуть можливість отримати пакет запитань та інші необхідні матеріали для проведення ігор у доступному командам населеному пункті. Результати ігор, звісно ж, надсилаються на адресу "ВІП-Ліги" та публікуються в рейтингу "ВІП-Ліги". Крім того, всі ігри планується зробити рейтинговими і у рамках Міжнародної Асоціації Клубів.
Ну і, звісно ж, мотиваційний момент. Як звикло, "ВІП-Ліга" на те й "ВІП", аби сприяти достойній винагороді Переможців. Тож успішні фіналісти отримають відповідні грошові премії!
Бажаємо Вам інтелектуального росту, творчих звершень, міцного здоров'я успіхів та достатку у Новому році! І сподіваємось побачити Вас на найвищих щаблях рейтингу "ВІП-Ліги"!

Детальніше про участь у
 Чемпіонаті  «ВІП-Ліги»  у 2013 році
 читайте на сайті www.vipliga.at.ua;
або за тел.0993150155
Переглядів: 677 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]