Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 07:38
Головна » 2011 » Листопад » 29 » Шоста гра Чемпіонату: Load...pleas wait
17:58
Шоста гра Чемпіонату: Load...pleas wait

Панове інтелектуали!

Ось ми й загнали п’ятий патрон до барабану нашого інтелектуального револьверу під назвою «Чемпіонат зі Що? Де? Коли?». Темінь порожнечі і невідомості на місці шостої гри не може бути вічною…

«Natura ablwrret vacuum», - казав Аристотель, а тому ми з трепетом повідомляємо усіх учасників Інтелектуальної баталії про дату проведення вирішальної шостої гри Чемпіонату сезону 2011 року.

Саме після шостої гри ми оголосимо Тріаду найсильніших команд Городенківського району зі спортивного Що? Де? Коли? в сезоні 2011 року.

Тільки три команди стануть тими обраними, котрі потраплять до фінальної сьомої гри Чемпіонату, щоб поборотись за головний приз –  КРИШТАЛЕВУ СОВУ. Холодний блиск її мудрого погляду зможе пробудити не тільки Ваш інтелект, але й почуття, жагу до перемоги. Тільки закохані у Ніку зможуть підняти над своїми головами цю мудру супутницю Афіни Паллади.

Тож гарно відпочиньте, наберіться сил. Включіть до свого харчового раціону горіхи,  чисту воду і повітря та приходьте в неділю 4 грудня 2011 року в приміщення Будинку школяра.

Цього разу гра розпочнеться о 13:00!!!

 

 

 

Сценарій інтелектуальної гри Що? Де? Коли? залишається той самий:

1.      Розминка на 10 – 15 запитань.

2.      Гра по 3 тури в кожному з яких буде по 10 запитань.

3. Оголошення переможців.


Переглядів: 658 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]