Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



П`ятниця, 17.05.2024, 16:08
Головна » 2013 » Січень » 20 » СУПЕРФІНАЛ, або з ополонки прямо на бал !
18:55
СУПЕРФІНАЛ, або з ополонки прямо на бал !

19 січня Городенківчани мали змогу пригубити не тільки освяченої води із крижаних ополонок на свято Йордану, але й посмакувати новий вид інтелектуальних розваг на Покутті, народжений у творчих потугах спільними зусиллями ВІП-Ліги та Чернівецьким інтелектуальним бомондом в особі: Наталії Петрик (команда «Фенікс Шредінгера»), Олександа Арійчука (команда «Фенікс Шредінгера») та Степана Житарюка (команда «5 елемент»).

В приміщенні оновленого кафе «Старий замок» відбулась показова гра Супер-Фіналу Чемпіонату ВІП-Ліги, де команда керівництва ВІП-Ліги та гостей міста зіграла проти потужної дружини команд Городенківського району. Останні виступили редакторами запитань, які ставились «Коаліції Інтелектуальних Сил» («КІС»). За результатами гри – перемогла Дружба!

Серед запитань, авторами яких були команди: «Міленіум», «Гугл», «Три мости», «Позитив піпл» та «IQdo» команда знавців «КІС» вибрала найкращим запитання авторства Бориса Захарченка, котрий прибув спеціально з Києва, аби взяти участь в інтелектуальному шоу. За своє вміння добрати цікаві факти він отримав найкращий подарунок – книгу.

Хотілося б скласти подяку не тільки командам, котрі взяли участь у заході, але й гостям серед яких була й палкий шанувальник інтелектуальної творчості співачка Оксана Сливка. Також, керівництво ВІП-Ліги вдячне Віталію Марковичу Фещуку за надану можливість провести гру в стінах його модернізованого під старовину закладу. Особлива подяка пану круп’є, він же капітан команд «Гугл»  Іван Вережак, та хранителя, чи точніше, Берегиню Традицій Покутського Інтелектуального Клубу, гравця команди «Позитив Піпл» - Божену Ікалюк. Завдяки їх злагодженому тандему вдалось створити азартно-святковий настрій та ігрову інтригу.

А далі в програмі був обіцяний «Свояк», участь в якому взяли практично всі присутні гравці та гості. Ерудити так жваво плескали в долоні в намаганні бути першими, що складалось враження ніби ми були на концерті Оксана Сливки, або, як мінімум, Шакіри. Але як би там не було, все ж вдалось визначити трьох фіналістів: Степан Житарюк, Любомир Музичка та Петро Бундзяк. Як виявилось вкінці гри, краще валюту Сполучених Штатів Америки знає все ж таки гість із Буковини.

Загалом, свято, як на нашу думку, вдалось. Принаймні керівництво ВІП-Ліги отримало задоволення від проведеного заходу та переконалось, що команди, котрі грають у Лізі справді мають творчий потенціал та зріле розуміння гри.

Дякуємо всім за гру та сподіваємось на зустріч у наступних заходах ВІП-Ліги!



















Переглядів: 695 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]