Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Субота, 04.05.2024, 16:14
Головна » 2013 » Грудень » 27 » ТАЄМНИЦІ СТАРОГО ЗАМКУ: розкрий 29 грудня - здобудь магічні артефакти
11:39
ТАЄМНИЦІ СТАРОГО ЗАМКУ: розкрий 29 грудня - здобудь магічні артефакти

ТАЄМНИЦІ СТАРОГО ЗАМКУ

 

Крізь вітражі на дубовий стіл ллється чисто виморожене передноворічною свіжістю сонячне проміння. Зал в очікуванні. Гості, затамувавши подих визирають Їх… І ось, чутно, як важкими кованими сходами впевнено ступають ноги героїв.

Рік. Цілий рік славетні загони героїв були в походах, здобуваючи перемоги, гартуючись морально та фізично, зростаючи інтелектуально і, пізнаючи командний дух та міцність дружнього плеча побратима.  А вже сьогодні, 29 грудня 2014 року в «Старому Замку» вирішиться, хто ж здобуде найвищу нагороду Ліги. А поборотись є за що. Як стверджує легенда три сови зовсім не є звичайними трофеями. Над їх створенням чаклував майстер, використовуючи таємне дерево з магічних Карпатських лісів. Тож той, хто володітиме цими совами здобуде не тільки славу у віках, але ще й знатиме Таємницю!

Капітани команд ВІП-Ліги, збирайте свої інтелектуальні загони, сідлайте коней чи пішим порядком рушайте до «Старого Замку» на завоювання легендарних артефактів. Озбройтесь знаннями, заточіть логіку, відпрацюйте влучність відповідей, бо, Вам доведеться змагатись з Магістрами!

 Дійство розпочнеться одразу, як на вогненному табло з’являться ось ці магічні числа 13:13!

Хочу нагадати всім лицарям ерудиції та кмітливості, що в зимовий час «поштові голуби» теж літають, так що, прошу повідомляти заздалегідь, хто зміг організуватись та ризикнути на виграш у ВІП-Лізі. Хто буде – покалатайте мечем у щит, аби ми вчули, що Ви є!!! Магічний портал відкривається тільки один раз у рік, тому шансу виграти сов у  цьому році у Вас більше не буде, як 29 грудня о 13:13.


Переглядів: 1094 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]