Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 20:23
Головна » 2012 » Січень » 11 » Вітаємо з початком Нового ВІП сезону інтелектуальних ігор 2012 року
12:10
Вітаємо з початком Нового ВІП сезону інтелектуальних ігор 2012 року
Христос Народився!

Шановне панство, поспішаю порадувати Вас одразу двома новинами. Новини подаю в стилі крещендо.
Отож, перша новина: ми починаємо ВІП сезон 2012 року Чемпіонату Городенківського району зі спортивного «Що? Де? Коли?». Перша гра запланована на 22 січня 2012 року. Місце проведення – актовий зал Будинку Школяра. Година початку інтелектуального батлу – 13:00!

Ну, а тепер НОВИНА РОКУ!
Ми започатковуємо Кубок Покуття!
Тепер люди, які цікавляться інтелектуальними іграми і проживають на території Городенківського, Коломийського, Снятинського, Тлумацького районів та міста Івано-Франківськ зможуть взяти участь в територіальному кубку ВІП-Ліги.
Перша гра буде проведена 12 лютого 2012 року в приміщенні Городенківського Палацу Культури за сприяння адміністрації району та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.
Всього планується провести чотири гри – по одній грі в кварталі і фінальну п’яту гру ближче до Нового Року. Правда, поки що варіант п’яти ігор тільки обговорюється і узгоджуються всі технічні умови. Але будемо сподіватись, що інтелектуальний турнір знайде підтримку не тільки серед гравців, але й спонсорів та меценатів. А от, що точно відбудеться, так це гра 12 лютого.
Тож починаймо тренування. Збирайте і укомплектовуйте свої команди. Всім удачі!




Реєстрація команд в обох випадках проводиться за звичною схемою: дзвонимо на номер: 0993150155 або ж 0976855300 чи взагалі пишемо на
vip.liga@ukr.net
та повідомляємо про бажання взяти участь у турнірі (називаєте Городенківський Чемпіонат для команд із Городенківського району, Кубок Покуття для всіх мешканців Покуття). Оголошуєте назву команди, її склад (від 3 до 6 гравців)
.

На Кубок Покуття заяви приймаємо до 10 лютого включно!
На Чемпіонат Городенківського району до 30 серпня включно!


Переглядів: 690 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]