Вітаю Вас Гість | RSS


Відкрита Покутська Ліга "Що? Де? Коли?"



Вівторок, 21.05.2024, 08:32
Головна » 2012 » Січень » 29 » За одну "бувалу" дві "нових" дають: нові, старі-нові та аксакали у другій грі Чемпіонату 2012
20:24
За одну "бувалу" дві "нових" дають: нові, старі-нові та аксакали у другій грі Чемпіонату 2012
29 січня усі команди ВІП-Ліги не просто зіграли другу гру Чемпіонату 2012 року зі ЩДК, але й вшанували пам'ять студентів, що поклали свої голови на захист Української Незалежності. А тому, сповнені патріотичним піднесенням та гордістю за українську молодь, вісім команд розпочало інтелектуальну боротьбу, аби здолати традиційну тридцятку запитань.
Музичка Любомир Володимирович
Незворушність магістра - запорука серйозної гри! (А вміє Любомир грати на публіку, нє?)

Гра, правда, проходила трохи на морозі.
І справа не стільки в температурному режимі, бо за вікном справді подекуди реєструвалось мінус двадцять за Цельсієм. Просто команди, наче зачаровані, не можуть уже другу гру поспіль вибратись із числа «дванадцять правильних відповідей». Але, може, то і на краще, бо керівництву ВІП-Ліги доведеться менше виплачувати у фіналі призові гонорари. Але, сподіваємось, що народні прикмети, які стверджують, що добрий мороз узимку, то на щедрий урожай восени, справдиться, і команди зможуть брати максимальну кількість балів у кожній грі!

А поки що маємо дуже хороший урожай щодо кількості команд. Їх цього разу було аж 8: «Три мости», «Нейронна  бомба», «Покутяночки», «Без претензій»,  «Альма-Матер», «Гугл», «Міленіум» та команда молодіжної спільноти «Надія в Господі».

Продовжуючи тему збору урожаю, треба зазначити, що цього разу команда «Агенти впливу» «відкосила» від участі у грі. Як стверджують джерела, близькі до скандально- відомого ресурсу «WikiLeaks», «Агенти впливу» вели підпільну роботу на обласній олімпіаді, підтримуючи своє високе реноме учасників ВІП-Ліги.

Учасники спільноти «Надія в Господі» взяли по одному питанню на кожного. Мусимо зазначити, що цього разу вони зіграли в меншості – троє.
Надія в Господі
ВІП-Ліга рада, що з нами "Надія в Господі"

Вищий снопик правильних відповідей сотворила команда із гімназії «Міленіум». В меншості вони взяли п’ять питань. Стільки ж взяла і трійка під брендовою назвою «Гугл».
Міленіум ВІП-Ліга
"Міленіум": я ж це читав! Ну, як воно... тьху ти, вилетіло з голови!

Гугл ВІП-ЛІга
"Гугл": гра ще не почалась, а відповідь вже готова

Ще один гімназійний дебют під назвою «Альма-Матер» зіграв квартетом і отримав в результаті 6 правильних відповідей.
альма-матер городенка гімназія
"Альма-Матер": красивим грати не заборониш!

Ну, а далі у нас ідуть призові місця.
Третє місце із кількістю сім правильних відповідей посіли команди «Покутяночки» та «Без претензій». Нагадаємо, що минулого сезону «Без претензій» йменувались дещо по іншому – «Дівчата без претензій». Цього разу дівчата розбавили свій колектив юнаками і досягли непоганих результатів. Ми не будемо стверджувати, що хлопці давали правильні відповіді, але, може, надихали дівчат на класну гру.

без претензій городенка
"Без претензій": доцентрова сила тяжіння інтелекту в дії

Покутяночки Городенка 2012
"Покутяночки": це як  книжка, але цікавіше!

Друге місце – «Нейронна бомба». Напевне, таймер був виставлений на третій тур, бо тільки тоді вони змогли подвоїти кількість правильних відповідей у турі з двох до чотирьох. В результаті - 8 очок на чотирьох панянок.
Нейронна бомба
"Нейронна бомба": хороший настрій - половина перемоги. Вітаємо зі сріблом.

І, як Ви вже здогадались, перше місце на звичному колоритному Котиківському куражі отримують «Три мости». До речі, після отримання золота в минулому році їм потрібно було придбати собі назву «Голден Брідж», бо Іванко, наприклад, непогано інвестував свою частку золота в «Гугл». В результаті поважної, я б сказав, «по-газдівськи неквапливої», гри (мали додаткову хвилину) діючі чемпіони накосили до командної комори аж цілих 12 запитань. З чим ми їх і вітаємо.
Три мости
"Три мости": це тільки перше враження, що вони здаються, а насправді вони перші!

Отож, що СПОДОБАЛОСЬ:
Вихід із тіні інтелектуальної еліти Городенківщини, яка поповнила ряди ВІП-Ліги, новими командами: «Альма-Матер», «Без претензій». Потужна, стабільна гра «Трьох мостів» на чолі з В’ячеславом Мартинюком. Ігровий азарт і лідерські якості Івана Вережака, що ризикнув «правом на магістра». «Щасливе число 7» чарівних «Покутяночок» та «Без претензій».

Що НЕ СПОДОБАЛОСЬ:
«Агенти» під прикриттям. Економність команд щодо взятих питань (МОГЛИ ж БІЛЬШЕ ВЗЯТИ!!!).


Переглядів: 1313 | Додав: ale | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]